Angus T. Jones nettowaarde

Hoeveel is Angus T. Jones waard?

Angus T. Jones Nettowaarde: $ 20 miljoen

Salaris van Angus T. Jones

$ 350 duizend per aflevering

Angus T. Jones nettowaarde en salaris : Angus T. Jones is een Amerikaanse acteur met een nettowaarde van $ 20 miljoen. Angus T. Jones is het meest bekend vanwege zijn rol in de langlopende televisieshow 'Two and a Half Men'. Angus verscheen in de show van 2003-2013 en in 2015. In totaal verscheen hij in 213 afleveringen. Op het hoogtepunt van zijn carrière bij 'Two and a Half Men' verdiende Angus maar liefst $ 350.000 per aflevering, ongeveer $ 9-10 miljoen per jaar wanneer rekening wordt gehouden met de syndicatiepunten. Jones was jarenlang de best betaalde kindster op televisie.

Vroege leven en carrière: Angus T. Jones werd op 8 oktober 1993 geboren in Austin, Texas, de oudste van twee broers. Hij maakte zijn professionele debuut aan het einde van de jaren 90 en verscheen in meerdere tv-commercials voordat hij naar de kleuterschool ging. Daarna stapte hij over naar televisie- en filmwerk en trad hij op in projecten als 'Simpatico', 'See Spot Run', 'ER', 'Dinner with Friends', 'The Rookie', 'Bringing Down the House' en 'George of de Jungle 2 '. Hij verscheen ook in 'The Christmas Blessing.'

'Twee en een halve man': In 2003 kreeg Angus de rol die hem een ​​begrip zou maken, als Jake Harper in de serie 'Two and a Half Men'. Angus T. Jones was de eerste kindacteur die de producers zagen voor de rol van Jake, en ze castten hem terwijl hij nog bij de auditie was. Zijn karakter van Jake vormde de 'half man' in de titel, een 10-jarige die bij zijn gescheiden vader woonde, gespeeld door Jon Cryer, en een hedonistische oom, gespeeld door Charlie Sheen. De show had gemiddeld een publiek van ongeveer 15 miljoen mensen en was gedurende een groot deel van zijn run de meest populaire sitcom in de VS. Tijdens seizoen negen van de show, die liep van 2011-2012, kreeg Angus 'personage Jake racere verhaallijnen. Hij werd afgeschilderd als een zware marihuanagebruiker, maar ook als seksueel actief met oudere vrouwen. In oktober 2012 gaf Jones een interview met het radioprogramma 'Voice of Prophecy' van de Zevende-dags Adventisten, waarin hij zijn pad naar een hernieuwd religieus geloof beschreef. De volgende maand zei hij dat hij was gedoopt en dat hij niet langer in 'Two and a Half Men' wilde verschijnen, omdat hij de show 'vuil' noemde en zei dat het in strijd was met zijn religieuze opvattingen. Hij drong er ook bij fans op aan om niet meer naar de show te kijken. Zijn uitbarsting trok de aandacht van de media nadat hij verscheen in een video die werd gepost op het YouTube-kanaal van ForeRunner Chronicles, een onafhankelijk ministerie geleid door Christopher Hudson. Jones legde de volgende dag een verklaring af waarin hij zijn standpunt verduidelijkte en legde uit dat hij 'niet alles kan aanpakken dat is gezegd of elke onjuistheid of misverstand recht kan zetten'. Producenten voor 'Two and a Half Men' zeiden dat hij pas in 2012 terug op de set werd verwacht, en in april 2013 hebben ze hem gedowngraded naar de status 'terugkerende rol' voor seizoen 11. Hij verscheen uiteindelijk helemaal niet totdat hij een cameo deed. op de laatste aflevering van seizoen 12, die werd uitgezonden op 19 februari 2015.

Andere ondernemingen: Naast zijn acteercarrière is hij ook een getrainde zanger. Angus studeerde aan de Universiteit van Colorado in Boulder nadat hij 'Two and a Half Men' had verlaten. In 2016 trad Jones toe tot het managementteam van Tonight, een multimedia- en evenementenproductiebedrijf opgericht door Justin Combs en Kene Orijoke.

(Foto door Christopher Polk / Getty Images)

Jones is actief in vele liefdadigheidsinspanningen, waaronder First Star Organization, die mishandelde en verwaarloosde kinderen helpt. In augustus 2008 sloot hij zich aan bij andere beroemdheden in het 'Rock' N Roll Fantasy Camp '. Ook in 2008 woonde hij Variety's Power of Youth-uitkering bij voor het St. Jude Children's Research Hospital in Memphis, Tennessee. In oktober 2009 ontving hij de Rising Start van 2009 voor Big Brothers Big Sisters. Hij ondersteunt ook de anti-pestalliantie Be a Star, mede opgericht door The Creative Coalition en WWE. Jones verscheen op de Kids Night in het Dream Center LA met de cast van 'Annie' in een liefdadigheidsevenement voor kinderen die wees waren geworden door de orkaan Katrina.

Angus T. Jones nettowaarde

Angus T. Jones

Netto waarde: $ 20 miljoen
Salaris: $ 350 duizend per aflevering
Geboortedatum: 8 okt. 1993 (27 jaar oud)
Geslacht: Mannetje
Hoogte: 5 ft 8 in (1,75 m)
Beroep: Acteur
Nationaliteit: Verenigde Staten van Amerika
Laatst bijgewerkt: 2020

Angus T. Jones winst

  • Two and a Half Men $ 250.000 / aflevering
Alle nettowaarden worden berekend met behulp van gegevens uit openbare bronnen. Indien verstrekt, nemen we ook privétips en feedback op die we van de beroemdheden of hun vertegenwoordigers hebben ontvangen. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze cijfers zo nauwkeurig mogelijk zijn, zijn het, tenzij anders aangegeven, slechts schattingen. We verwelkomen alle correcties en feedback via de onderstaande knop. Hebben we een fout gemaakt? Dien een correctievoorstel in en help ons dit te verhelpen! Dien een correctie in Discussie