Ava Gardner nettowaarde

Hoeveel is Ava Gardner waard?

Ava Gardner Nettowaarde: $ 200 duizend

Nettowaarde en rijkdom van Ava Gardner: Ava Gardner was een Amerikaanse actrice en zangeres met een nettowaarde van $ 200 duizend op het moment van haar overlijden in 1990 (na correctie voor inflatie). Ava Gardner werd geboren in Grabtown, North Carolina in december 1922 en overleed in januari 1990. In 1941 tekende ze een contract bij Metro-Goldwyn-Mayer en speelde ze in verschillende kleine rollen totdat ze bekendheid verwierf met haar hoofdrol in The Killers in 1946. Gardner speelde in 1953 in de film Mogambo, wat haar een nominatie opleverde voor een Academy Award voor beste actrice. Ze speelde ook in verschillende andere films, waaronder The Hucksters, Show Boat, Pandora and the Flying Dutchman, The Snows of Kilimanjaro, The Barefoot Contessa, Bhowani Junction, On the Beach, 55 Days at Peking, Seven Days in May, The Night of the Iguana, The Bible: In the Beginning…, The Life and Times of Judge Roy Bean, Earthquake en The Cassandra Crossing onder anderen. Ze werd ook genomineerd voor een Golden Globe Award en ontving een ster op de Hollywood Walk of Fame in Vine Street 1560. Ze was getrouwd met Mickey Rooney, Artie Shaw en Frank Sinatra. Ava Gardner stierf op 25 januari 1990 op 67-jarige leeftijd.

Wealth at Death: In de jaren voorafgaand aan haar dood was Ava naar verluidt blut. Op een gegeven moment stemde ze ermee in om voor een klein bedrag een memoires te schrijven. Ze trok zich uiteindelijk terug uit de memoires. Volgens het gerucht betaalde Frank Sinatra haar het geld dat ze uit het boek zou hebben gekregen, zodat ze niet zou blijven meedoen.

Ava Gardner nettowaarde

Ava Gardner

Netto waarde: $ 200 duizend
Geboortedatum: 24 december 1922-25 januari 1990 (67 jaar oud)
Geslacht: Vrouw
Hoogte: 5 ft 6 inch (1,68 m)
Beroep: Acteur
Nationaliteit: Verenigde Staten van Amerika
Alle nettowaarden worden berekend met behulp van gegevens uit openbare bronnen. Indien verstrekt, nemen we ook privétips en feedback op die we van de beroemdheden of hun vertegenwoordigers hebben ontvangen. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze cijfers zo nauwkeurig mogelijk zijn, zijn het, tenzij anders aangegeven, slechts schattingen. We verwelkomen alle correcties en feedback via de onderstaande knop. Hebben we een fout gemaakt? Dien een correctievoorstel in en help ons dit te verhelpen! Dien een correctie in Discussie