Ayesha Curry, Michael Mina maken zich klaar voor opening International Smoke

Michael Mina en Ayesha Curry openen International Smoke op MGM Grand op 30 december 2019. (Min ...Michael Mina en Ayesha Curry openen op 30 december 2019 International Smoke in MGM Grand. (Mina Group)

Ik sprak dinsdag met Michael Mina en Ayesha Curry terwijl ze toezicht hielden op de voortgang van hun gezamenlijke restaurant International Smoke. Ze beloven dat alles op schema ligt voor een opening op 30 december van de MGM Grand-plek, die zich in de voormalige Mina's Pub 1842-ruimte bevindt. Ik kon het niet helpen op te merken dat de kamer niet veel is veranderd.

We hielden van de kamer, legt Mina uit, voordat ze op enkele van de kleinere veranderingen wees.

Alles is opnieuw gestoffeerd. Er zit nieuwe verf in. We hebben een deel van de keuken opnieuw ingericht en wat rokers en een nieuwe houtgestookte grill geplaatst.Dit wordt de vierde locatie van International Smoke, dat ook buitenposten heeft in San Francisco, Del Mar en Miami. Maar Curry vertelde me dat ze zich nog steeds nerveus, maar opgewonden voelt.

Het wordt echt nooit oud. Elke keer dat we dit nu doen, is het gewoon een adrenalinestoot.

De actrice, auteur en beroemde kok vertelde me dat haar eerste feestervaring in Vegas haar vrijgezellenfeest was, toen ze 22 was. Tegenwoordig zegt ze dat ze een fan is van de foodscene. Maar deze keer kon ze van geen van beide aspecten van de Strip genieten.

Ik ben vanmorgen gevlogen en dan vertrek ik vanavond op tijd om mijn kinderen in bed te stoppen. En dan kom ik terug in de week dat we open zijn.

Ik zal wat meer hebben van mijn interviews met het paar wanneer het dichter bij de openingsdatum van International Smoke komt. Voor nu deelden ze echter een werkkopie van het menu.