Eerste trailer voor CBS All Access’ ‘Star Trek:Discovery’ onthuld

De trailer komt slechts een dag nadat de eerste foto's van de streaming-serie uitkwamen met de sterren Sonequa Martin-Green en Michelle Yeoh in karakter. (@NerdFeedNL/Twitter)De trailer komt slechts een dag nadat de eerste foto's van de streaming-serie uitkwamen met de sterren Sonequa Martin-Green en Michelle Yeoh in karakter. (@NerdFeedNL/Twitter)

LOS ANGELES — In afwachting van het langverwachte debuut van CBS All Access’ Star Trek: Discovery, onthulde CBS de eerste trailer voor de komende serie tijdens de Upfront-presentatie van woensdag in New York City.

De trailer komt slechts een dag nadat de eerste foto's van de streaming-serie uitkwamen met de sterren Sonequa Martin-Green en Michelle Yeoh in karakter.

Hier is de officiële poster voor Star Trek Discovery! #StarTrekDiscovery pic.twitter.com/Rxl56aBlVT— NerdFeed (@NerdFeedUK) 17 mei 2017

wat is Bobby Flay netto waard?

In de nieuwe trailer krijgen we onze eerste blik op Martin-Green als de eerste officier van The Discovery, die een mens lijkt te zijn die is opgevoed door Vulcans, zoals blijkt uit gesprekken die ze heeft met Sarek (James Frain). De Discovery stuit dan op een onbekend object aan de rand van de Federatieruimte, wat leidt tot een conflict met de Klingons. Bovendien onthulde het netwerk dat seizoen 1 van de serie uit 15 afleveringen zal bestaan ​​in plaats van 13, met een aftershow genaamd Talking Trek.

Het uitbrengen van de eerste Star Trek-trailer tijdens CBS's Upfront is een poging om adverteerders te lokken met een favoriet, iconisch eigendom van fans, zoals ABC deed met hun aankondiging van American Idol tijdens hun presentatie op dinsdag en zoals NBC deed door de originele cast van Will & Genade voor een verrassingsoptreden.

In echte Star Trek-vorm zijn veel van de Discovery-plot en andere details tot nu toe geheim gehouden.

De serie zal de hoofdrol spelen in The Walking Dead-alumin Martin-Green, die de leidende luitenant-commandant speelt; Frain als Spocks vader Sarek; Anthony Rapp als ruimteschimmelexpert; Michelle Yeoh als de kapitein die de leiding heeft over het sterrenschip Shenzhou; Jason Isaacs als de kapitein van de Discovery; Terry Serpico als admiraal Anderson, een hoge ambtenaar van Starfleet; Maulik Pancholy als Dr. Nambue, de chief medical officer van het Starship Shenzhou; Sam Vartholomeos als Ensign Connor, een junior officier in Starfleet Academy toegewezen aan het Starship Shenzhou; en The Office-alumine Rainn Wilson in de rol van Harry Mudd; plus Shazad Latif, Rekha Sharma, Kenneth Mitchell, Clare McConnell en Damon Runyan.

Star Trek: Discovery is herhaaldelijk uitgesteld vanwege schuifelen achter de schermen. De show zou afgelopen januari voor het eerst worden gelanceerd, maar werd tegengehouden door vertragingen in de productie en het vertrek van showrunner Bryan Fuller, die nog steeds aan boord is als uitvoerend producent.

De show is nu ingesteld om dit najaar te debuteren.