Katy Perry bespreekt residentie in Colosseum in Caesars Palace

Katy Perry treedt op tijdens haar Witness Tour in T-Mobile Arena, in Las Vegas, 20 januari 2018. (Be ...Katy Perry treedt op tijdens haar Witness Tour in T-Mobile Arena, in Las Vegas, 20 januari 2018. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Katy Perry treedt op tijdens haar Witness Tour in T-Mobile Arena in Las Vegas, 20 januari 2018. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Katy Perry treedt op tijdens haar Witness Tour in T-Mobile Arena in Las Vegas, 20 januari 2018. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Jason Aldean poseert in de perskamer met de Dick Clark-prijs voor artiest van het decennium tijdens de 54e jaarlijkse Academy of Country Music Awards in de MGM Grand Garden Arena op zondag 7 april 2019 in Las Vegas. (Jordan Strauss/Invision/AP) Jason Aldean, winnaar van de Dick Clark-prijs voor artiest van het decennium, treedt op tijdens de 54e jaarlijkse Academy of Country Music Awards in de MGM Grand Garden Arena op zondag 7 april 2019 in Las Vegas. (Chris Pizzello/Invision/AP) Katy Perry treedt op tijdens haar Witness Tour op zaterdag 20 januari 2018 in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto

Katy Perry verscheen in het Colosseum in Caesars Palace tijdens het weekend - informeel.

Perry toerde naar verluidt op vrijdagmiddag iets minder dan een uur door de locatie, ben ik vol vertrouwen op de hoogte. Ze werd vergezeld door Caesars Entertainment-functionarissen om een ​​mogelijke residentie in The Colosseum te bespreken.

thomas f. wilson netto waarde

Ambtenaren van Caesars Entertainment gaven geen commentaar op Perry's rondleiding door de locatie, wat werd bevestigd door bronnen die haar vrijdag op het terrein zagen. Zij en leden van haar entourage kregen het balkon en de zitplaatsen op een lager niveau te zien en bezochten ook de kleedkamers van het Colosseum.De Perry-to-Caesars-strategie sluit aan bij de ontwikkeling van Colosseum headliners in de post- Celine Dion tijdperk. Ze beëindigt haar 16-jarige relatie met de locatie op 8 juni.

Perry's schema is open na de headliner van het New Orleans Jazz and Heritage Festival op 27 april. Het Colosseum-schema is open na de show van Rod Stewart op 5 oktober en de terugkeer van Jerry Seinfeld op 15-16 november.

De Aldean-scène

Hij verscheen in dezelfde line-up van de Academy of Country Music Awards als Florida Georgia Line (met wie hij de uitzending opende), host Reba McGehele, Brooks & Dunn en George Straat .

hoeveel kevin hart netto waard?

Ze hebben allemaal opgetreden in een soort residentie in Las Vegas. Dus waarom geen verlengde run voor Jason Aldean?

Aldean nam de ACM Artist of the Decade Award van Strait in ontvangst tijdens de uitzending van zondagavond vanuit de MGM Grand Garden-arena. Terwijl hij en Strait, die meerdere weekenden per jaar optreden in T-Mobile Arena, het omhelsden, herinnerde ik me een gesprek dat ik in april 2015 met Aldean had.

Ik stond in de rij achter Aldean aan de bar tijdens het postfeest voor - vreemd genoeg - de noodlottige Duck Commander Musical in de Rio. Ik stelde mezelf voor en vroeg Aldean of hij ooit benaderd was over een residentie in Las Vegas. Destijds, Rascal Flatts had de eerste van zijn drie residenties uitgevoerd in Las Vegas, in de Joint at the Hard Rock Hotel.

hoeveel is rapper jay z waard?

Aldean zei dat hij zeker geïnteresseerd zou zijn, en merkte op dat hij onder de indruk was van: Garth Brooks' uitgevoerd in Encore Theater in Wynn Las Vegas. Nogmaals, tijdens de ACM Awards-show van vorig jaar zei Aldean vóór de uitzending dat hij hier graag op korte termijn zou willen fotograferen.

Natuurlijk heeft de positie van Aldean bij de schietpartij op 1 oktober - op het podium op het moment dat het geweervuur ​​​​uitbrak - een serieuze overweging toegevoegd voor een verblijf in Vegas. Sindsdien is hem herhaaldelijk naar het evenement gevraagd en is hij de onofficiële woordvoerder geworden van entertainers die optraden op het 2017 Route 91 Harvest-festival.

Maar zondagavond was er geen sprake van de tragedie vanaf het podium toen Aldean de prijs in ontvangst nam.

Hij bedankte zijn familie, collega-artiesten en zijn team, waaronder zijn vaste boekingspartner Live Nation - die uitgebreide ervaring heeft met het opzetten van hoofdacts. Hij gaat verder, en misschien komt hij erbij. Ik heb het gevoel dat een Aldean-serie zou kunnen en moeten gebeuren. Ik zal op hem proosten als het zover is.