Paul Teutul Jr Nettowaarde

Hoeveel is Paul Teutul Jr waard?

Paul Teutul Jr Nettowaarde: $ 2 miljoen

Paul Teutul Jr netto waard Paul Michael 'Paulie' Teutul is een van de sterren van het Amerikaanse reality-tv-programma American Chopper met een nettowaarde van $ 2 miljoen. Teutul was medeoprichter van Orange County Choppers samen met zijn vader, Paul Teutul, Sr. in 1999. Teutul gebruikt de bijnaam Junior, maar hij is geen junior, aangezien hij zijn tweede naam niet deelt met zijn vader. Teutul heeft een broer, Daniel, de eigenaar en algemeen directeur van Orange County Ironworks LLC, en een zus, Cristin, een verpleegster, de jongste van de Teutul-kinderen. Teutul, zijn vader en zijn jongere broer Michael Teutul, werden reality-tv-sterren toen het bedrijf Orange County Choppers in 2002 de hoofdspeler werd van een realityserie genaamd American Chopper op The Discovery Channel. In 2007 werd de show verplaatst naar het TLC-station.

Tijdens de aflevering van American Chopper van 9 april 2009 had Teutul een meningsverschil op het scherm met zijn partner en vader, Paul Teutul, Sr., wat ertoe leidde dat Teutul uit het bedrijf werd beëindigd. De familieleden werkten aan een verzoening en Teutul keerde terug naar Orange County Choppers. In de komende weken onthulde de aflevering van de serie op 30 april 2009 dat Teutul besloot om vrijwillig zijn dienstverband bij Orange County Choppers te beëindigen. Orange County Choppers. Uiteindelijk keerde Teutul terug naar Orange County Choppers als adviseur tijdens de rest van de serie.

Teutul opende uiteindelijk zijn eigen ontwerpbureau, Paul Jr. Designs. TMZ meldde in april 2010 dat Teutul zijn eigen motorbedrijf opende om de concurrentie aan te gaan met Orange County Choppers. Verscheidene voormalige werknemers van Orange County Choppers zullen naar verluidt toetreden tot Paul Jr. Designs, waaronder Vinnie DiMartino, Michael Teutul en Nub. Nadat een jaar van niet-concurrentiebeding was nagekomen, begon Teutul met het bouwen van motorfietsen bij Paul Jr. Designs. Het nieuwe bedrijf is te zien als een uitbreiding van de originele Amerikaanse Chopper-serie als 'Senior vs. Junior', op TLC.

Paul Teutul Jr Nettowaarde

Paul Teutul, Jr.

Netto waarde: $ 2 miljoen
Geboortedatum: 2 okt.1974 (46 jaar oud)
Geslacht: Mannetje
Hoogte: 5 ft 9 in (1,77 m)
Beroep: Ontwerper, televisieproducent
Nationaliteit: Verenigde Staten van Amerika
Laatst bijgewerkt: 2020
Alle nettowaarden worden berekend met behulp van gegevens uit openbare bronnen. Indien verstrekt, nemen we ook privétips en feedback op die we van de beroemdheden of hun vertegenwoordigers hebben ontvangen. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze cijfers zo nauwkeurig mogelijk zijn, zijn het, tenzij anders aangegeven, slechts schattingen. We verwelkomen alle correcties en feedback via de onderstaande knop. Hebben we een fout gemaakt? Dien een correctievoorstel in en help ons het te repareren! Dien een correctie in Discussie