Prins Michael Jackson nettowaarde

Hoeveel is Prince Michael Jackson waard?

Prins Michael Jackson nettowaarde: $ 100 miljoen

Prins Michael Jackson nettowaarde: Prince Michael Jackson is een Amerikaanse tiener met een nettowaarde van $ 100 miljoen. Vooral bekend als de oudste zoon van Michael Jackson , Prince is niet te verwarren met Prince Michael Jackson II, zijn jongere halfbroer (die ook bekend staat als 'Blanket'). Door de jaren heen is Prince in een reeks tv-shows verschenen als zowel een acteur als een televisiepersoonlijkheid. Hoewel Prince blijkbaar een poging heeft gedaan om 'zijn eigen weg te vinden' in het leven, blijft zijn identiteit in de schaduw van zijn vader, de legendarische 'King of Pop'. Het is onwaarschijnlijk dat hij ooit uit deze schaduw en alle controverse in verband met het leven van Michael Jackson zal komen.

Vroege leven: Michael Joseph Jackson Jr. werd geboren op 13 februari 1997 in Beverly Hills, Los Angeles. Zijn moeder is Debbie Rowe, een dermatologieassistent die in 1996 met Michael Jackson trouwde. Voorafgaand aan het huwelijk had Rowe de wens uitgesproken om Jackson's kinderen te krijgen toen ze hoorde van zijn mislukte huwelijk met Lisa Marie Presley. Naar verluidt had ze deze verlangens geuit, zelfs toen Jackson en Presley getrouwd waren.

Rowe heeft verklaard dat ze kunstmatig is geïnsemineerd, hoewel ze aanvankelijk weigerde details over de conceptie van haar zoon te onthullen. Dit heeft tot veel geruchten geleid, en sommigen beweren dat Prince niet de biologische zoon van zijn vader is. Sommigen beweren dat zijn echte vader acteur Mark Lester is, terwijl anderen beweren dat het dermatoloog Dr. Arnold Klein is. Met al dat gezegd hebbende, heeft Prince verklaard dat hij hoe dan ook zichzelf als de zoon van zijn vader ziet, omdat hij samen met zijn broers en zussen door hem is grootgebracht.

Nadat Michael Joseph Jackson Jr. was getrouwd, kreeg hij al snel de bijnaam Prince. Zijn vader nam al snel de exclusieve voogdij over en nam de volledige ouderlijke verantwoordelijkheid op zich. In 1999 waren hij en Rowe gescheiden, waarbij Jackson de volledige voogdij overnam. Hoewel de moeder van Prince naar verluidt een schikking van $ 8 miljoen en een huis in Beverly Hills had ontvangen, had ze een 'ijzersterke' huwelijkse voorwaarden getekend en had ze daarom geen toegang tot Jackson's echte rijkdom.

Prins Michael Jackson

Kevin Winter / Getty Images

Prince werd meegenomen naar de Neverland Ranch en zag zijn moeder zelden als jonge jongen. Hij werd voornamelijk opgevoed door een 'team' van zes kindermeisjes en verzorgers. In 2004 is Michael Jackson beschuldigd van 10 gevallen van kindermishandeling. Debbie Rowe maakte zich zorgen en probeerde een centralere rol te spelen in het leven van Prince - hoewel ze eerder haar wettelijke ouderlijke rechten in 2001 had beëindigd. Desalniettemin probeerde ze de beslissing terug te draaien en kreeg ze uiteindelijk extra toegang tot haar kinderen. Prince weigerde echter haar 'moeder' te noemen.

Toen Michael Jackson in 2009 overleed, kreeg zijn moeder Katherine de voogdij over Prince en zijn broers en zussen. In de jaren daarna is hij naar verluidt betrokken geweest bij veel geschillen over de nalatenschap van zijn vader met de rest van zijn familie. Zijn peetouders zijn acteurs Macaulay Culkin en Elizabeth Taylor, die beiden bevriend waren met Michael Jackson.

Carrière: Prince leeft voor het grootste deel een zeer privéleven en verschijnt zelden op televisie. Misschien was een van zijn meest opvallende optredens tijdens de begrafenis van zijn vader toen hij met zijn gezin op het podium zong. Hij weigerde echter een toespraak te houden in tegenstelling tot veel van zijn familieleden.

Prins Michael Jackson

(Foto door James Coldrey / Getty Images)

In 2003 verscheen hij in de documentaire 'Living with Michael Jackson'. In 2009 verscheen hij in een live uitzending van de herdenkingsdienst van zijn vader. Een jaar later werd hij gespot tijdens de 52e Grammy Awards. Ook in 2010 verscheen hij in 'The Oprah Winfrey Show', waar hij met Oprah sprak over zijn ervaringen door de jaren heen samen met zijn broers en zussen en zijn grootmoeder, Katherine. In 2011 maakte hij nog een korte verschijning op 'The X Factor'. IN 2013 verscheen hij opnieuw op 'Entertainment Tonight'. Dat jaar verscheen hij ook in zijn eerste acteerrol - hij speelde de rol van Cooper in een aflevering van 'Beverly Hills 90210'. Hoewel dit zijn eerste acteerrol was, is het niet duidelijk of hij ooit nog zal optreden.

Prins Michael Jackson nettowaarde

Michael Joseph Jackson, Jr.

Netto waarde: $ 100 miljoen
Geboortedatum: 13 februari 1997 (24 jaar oud)
Geslacht: Mannetje
Beroep: Acteur, tv-persoonlijkheid
Nationaliteit: Verenigde Staten van Amerika
Laatst bijgewerkt: 2021
Alle nettowaarden worden berekend met behulp van gegevens uit openbare bronnen. Indien verstrekt, nemen we ook privétips en feedback op die we van de beroemdheden of hun vertegenwoordigers hebben ontvangen. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze cijfers zo nauwkeurig mogelijk zijn, zijn het, tenzij anders aangegeven, slechts schattingen. We verwelkomen alle correcties en feedback via de onderstaande knop. Hebben we een fout gemaakt? Dien een correctievoorstel in en help ons dit te verhelpen! Dien een correctie in Discussie