Shania Twain vertelt Kelly en Ryan dat ze kookt voor David Copperfield

Shania Twain reageert op een staande ovatie als ze wordt begroet door Ryan Seacrest en Kelly Ripa o ...Shania Twain reageert op een staande ovatie terwijl ze wordt begroet door Ryan Seacrest en Kelly Ripa op een opname van 'Live With Kelly And Ryan' in het Paris Theatre op maandag 19 november 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Shania Twain wordt begroet door Ryan Seacrest en Kelly Ripa op een opname van 'Live With Kelly And Ryan' in het Paris Theatre op maandag 19 november 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Linq headliner Mat Franco is te zien tijdens een opname van 'Live with Kelly and Ryan' in Paris Theatre op zondag 17 november 2019. (Ronda Churchill/ABC Entertainment)

Blijkt Shania Twains willekeurige lunch- en dinerdata zorgen voor geweldige ochtend-tv.

Twain vertelde Live With Kelly en Ryan co-hosts Kelly Ripa en Ryan Seacrest op maandag in het Paris Theatre dat ze informeel contact heeft met op zijn minst een paar langlopende Vegas-headliners.

Zittend op een bank tegenover Twain, opende Seacrest de dialoog met: Zoveel mensen hebben hier residenties en werken hier de hele tijd, en we hebben Wortel top op de show komen. Ik stel me voor dat jullie allemaal samenkomen en thee drinken...Ripa viel in met, hebben jullie een geheime club?

Bekijk dit bericht op Instagram

@vegas zit vol geheimen... Ik hoorde net over een andere. Blijf op de hoogte 1/26/20

Een bericht gedeeld door Shania Twain (@shaniatwain) op 19 november 2019 om 13:10 PST

Twain lachte en zei: Er is iets met deze stad, het heeft een heel ongedwongen sfeer. Carrot Top belt me ​​op en zegt: 'Laten we lunchen...'

Ripa sprong er weer in, wacht. Carrot Top belt je aan de telefoon?

Natuurlijk! zei Twain.

Heeft hij een vaste telefoon? vroeg Ripa.

Twain ging verder, David Copperfield en ik ga naar buiten, rond middernacht of 1 uur in de ochtend. Ik hou echt van David, en hij heeft honger, dus ik moet iets voor hem koken.

Kook je voor David Copperfield? vroeg Ripa, opnieuw om te lachen.

Het vlees moet heel goed gaar zijn, vervolgde Twain onverschrokken.

Moet het goed gaar zijn? zei Ripa met stijgende stem. Kookt hij het niet met zijn oogbollen?

Niet helemaal.

Twain was te gast om haar aanstaande residentie te promoten in het Zappos Theatre in Planet Hollywood, dat op 6 december opent. Ze was een van de gasten op Live With Kelly and Ryan tijdens het kwartet van shows die zondag en maandag werden opgenomen in Paris Theatre. Het anders zieltogende theater werd verlevendigd door de grootschalige productie (een toneeldecor versierd met standbeelden in Caesars-stijl en een bar in Rat Pack-stijl) en vier volle zalen.

Goochelaar headliner Mat Franco van Linq Hotel, Chrissy Metz van Dit zijn wij en Howie Mandel nam zondag twee shows op. Maandag was het Twain, samen met een optreden van Wynn Las Vegas-productie Le Reve; en ook Christina Nest , gevolgd door Wortel Top.

De Metz/Franco-show werd maandagochtend uitgezonden. De show met Mandel, die op 30 november de headliner is van het Paris Theatre, wordt vrijdag uitgezonden. De andere zullen worden aangekondigd, aangezien ABC zijn liveverslaggeving van de afzettingsprocedure voortzet.

Aguilera vertelde Ripa en Seacrest dat haar residency-show, ook in het Zappos Theatre, een vijf-zintuiglijke show was. Je kunt aardbeien ruiken, je kunt vuur ruiken, zei ze.

Ripa wendde zich tot Seacrest en zei: We hebben zintuiglijke waarnemingen nodig in onze show.

Carrot Top wist het publiek te overtuigen met zijn Neighborhood Watch-bordrekwisiet. De buurt in de gaten houden? Ze kunnen niet eens naar hun eigen tekens kijken! Hij sloot af door op het podium te gaan liggen en een opvouwbare oranje verkeerskegel omhoog te trekken - voor mensen die te veel hebben gefeest in Las Vegas en zijn flauwgevallen.

Waar is papa? hij vroeg. O, hij ligt daar.

Fopspeen voor een lelijke baby... @RealCarrotTop doodt. Altijd. @LiveKellyRyan @ParisVegas pic.twitter.com/hEyPcvWA8D

- John Katsilometes (@johnnykats) 18 november 2019

Overigens deelt Carrot Top het record voor de meeste optredens op Live with wijlen Joan Rivers, met 33. Zijn relatie met de show dateert uit de tijd dat Regis Philbin en Kathie Lee Gifford mede-georganiseerd.

Ik moet mezelf nog betrappen, zei hij maandagavond. Ik noem het 'Regis en Kathie Lee' en ik deed het vandaag bijna weer.

Shania op FSE

De vrouw op het paard die maandagavond op Twain leek in de Fremont Street Experience, was dat wel. Ze droeg een vloeiende witte jurk terwijl ze een promotievideo opnam terwijl de menigte zich achter metalen barrières verzamelde. Details volgen, maar het was nogal wat.

PodKats!

Verwant

Las Vegas zal naar verwachting de energie van 'Live With Kelly and Ryan' stimuleren

hoeveel is Carole King waard?

'Live With Kelly and Ryan' onthult gast line-up in Las Vegas