Styx markeert Vegas-terugkeer met 2 shows

Tommy Shaw van de band Styx treedt op maandag 1 augustus op in het American Music Theatre ...Tommy Shaw van de band Styx treedt op maandag 15 augustus 2016 op in het American Music Theatre in Lancaster, Pa. (Foto door Owen Sweeney/Invision/AP) Tommy Shaw van Styx treedt op donderdag 5 januari 2017 op met Don Felder om de aanstaande show van de band in het Venetian Theatre in Las Vegas te promoten. (Sam Morris/Las Vegas Nieuwsbureau) James Young van Styx treedt op donderdag 5 januari 2017 op om de aanstaande show van de band met Don Felder in het Venetian Theatre in Las Vegas te promoten. (Sam Morris/Las Vegas Nieuwsbureau) Styx-drummer Todd Sucherman treedt op donderdag 5 januari 2017 op met de band om hun aanstaande show in The Venetian Theatre in Las Vegas te promoten. (Sam Morris/Las Vegas Nieuwsbureau) Lawrence Gowan van Styx bespeelt het keyboard achter zijn rug tijdens een uitvoering van de Styx-hit, Renegade, als onderdeel van de Styx & Don Felder: Renegades In The Fast Lane, show in The Venetian Theatre op donderdag 5 januari 2017. (Michael Quine/Las VegasJournal) @Vegas88s

Styx springt dit najaar in het herstel van live entertainment in Las Vegas. De ervaren rockband is geboekt in The Venetian Theatre op 25-26 september.

Ticket vanaf $ 45 (minus kosten) zijn op vrijdag 10.00 uur in de verkoop. De show wordt verkocht tegen de volledige capaciteit van 1.815 zitplaatsen in het theater.

mohammed bin rashid al maktoum netto waarde

Er is een nieuwe set gebouwd voor de show, met frontman Tommy Shaw op zang en gitaar ernaast James JY Young (zang, gitaar), Lawrence Gowan (zang, keyboards), Todd Sucherman (drums) en Ricky Phillips (bas), met speciale optredens van de originele bassist Chuck Panozzo .De band volgt Chicago (15-18 sept.) en loopt voorop ZZ Top (8-16 oktober) op de kalender van The Venetian Theatre.

We hebben altijd een geweldige tijd bij The Venetian. De fans lijken dat ook te doen, zei Shaw maandagochtend via een sms. De kleedkamers, het podium, het personeel (zijn) zo behulpzaam en leuk. Het is een van onze favorieten geworden.

De residency heeft ook geleid tot creatieve output.

Ik heb een nummer in mijn kamer geschreven terwijl ik daar voor het laatst was dat op ons nieuwe album zal verschijnen dat over een paar maanden uitkomt, zei Shaw. De pandemische lockdown heeft ons allemaal meer waardering gegeven voor elkaar, onze crew, de locaties en de fans die ons komen zien en horen. We zijn enthousiast om terug te keren.

Styx trad ook op met ex-Eagles-lid Don Felder in The Venetian. De vorige setlists van de band hebben betrekking op de geschiedenis, die teruggaat tot 1972, doorspekt met klassiekers als Blue Collar Man, Renegade, Fooling Yourself (The Angry Young Man), Too Much Time on My Hands, Come Sail Away en Lady. De band heeft ook zulke diepere albumversies als Suite Madame Blue en Pieces of Eight geselecteerd.

bioscopen in las vegas nevada

Styx speelde voor het laatst in Las Vegas in januari 2020, in Pearl Concert Theatre at the Palms. In een interview uit januari 2019 herinnerde Shaw zich de eerste show van de band in Vegas, eind jaren zeventig in het Aladdin Theatre for the Performing Arts.

Ik zal je vertellen hoe lang geleden het was, toen 'Fooling Yourself' onze single was, zei Shaw. Iemand van het podiumpersoneel vertelde ons: 'Connie Francis was hier net en ze speelde 'Fooling Yourself' in deze theater.

Francis, wiens hits onder meer Who's Sorry Now en Stupid Cupid waren, was vooral in de jaren vijftig en begin jaren zestig een hitmaker.

Ik ging, 'Wat!' Ik denk dat ze het ook zong op 'The Tonight Show' met Johnny Carson. Dat was in ieder geval het verhaal, maar zo kwamen we in Vegas aan.

wat is het vermogen van whoopi goldberg?

TheJournal is eigendom van de familie van Sheldon Adelson, de overleden CEO en voorzitter van Las Vegas Sands Corp.