Zak Bagans in quarantaine voor miniserie 'Ghost Adventures'

Zak Bagans plaatst zichzelf samen met zijn mede-sterren in quarantaine in zijn Haunted Museum voor een serie o ...Zak Bagans plaatst zichzelf samen met zijn medesterren in quarantaine in zijn Haunted Museum voor een reeks 'Ghost Adventures'-specials. (Reiskanaal)

Laat het aan Zak Bagans over om een ​​manier te vinden om het coronavirus nog enger te maken.

Voor de vierdelige miniserie Ghost Adventures: Quarantine sluiten Bagans en zijn medesterren zich 14 dagen op in zijn Haunted Museum.

Dit is verreweg het meest intense onderzoek en diepgaande experiment dat we ooit hebben gedaan, gezien de hele toon van het doen van een lockdown binnen een pandemische lockdown … het is zo rauw en angstaanjagend als het wordt, zei Bagans in een verklaring.De afleveringen zijn volledig gefilmd door Bagans, Aaron Goodwin, Jay Wasley en Billy Tolley zonder extra bemanningsleden en zullen zich concentreren op enkele van de meest gevreesde gebieden en artefacten van het museum, waaronder de Devil's Rocking Chair, Peggy the Doll en de Dybbuk Box.

Angst geeft entiteiten macht, en angst doordringt nu onze samenleving op een schaal die we nog niet eerder hebben meegemaakt, zei Bagans. We zijn getuige van de hoeveelheid activiteit van geesten die enorm toeneemt, en we moeten begrijpen hoe deze ongekende situatie de dingen op bovennatuurlijk niveau beïnvloedt. Dit bracht ons ertoe om eindelijk de Dybbuk Box te openen - een moment dat voor altijd bij me zal blijven.

halloweenfeesten in las vegas 2020

Ghost Adventures: Quarantine gaat in première om 21.00 uur. 11 juni op Travel Channel.